tunger

Gir Corner terningkast fem: Her er maten både billig og god, man får valuta for pengene

Finnmarksposten og iFinnmark tester en del av spisestedene i fylket. Uteliv i Nordkapp kommer veldig godt ut av testen.

Takk for besøket og velkommen igjen, sier vi.

–Når man åpner menyen på Corner er det faktisk veldig vanskelig å bestemme seg. Vår matentusiast har mest lyst på torsketungene, men vi velger å gå for å smake på alle de fire forrettene som de har på menyen. Her er det omtrent bare lokale råvarer som regjerer. Og torsketunger, ifølge artikkelen.

–Vi har knapt rukket å åpne flasken med cola før maten kommer på bordet. Vi trenger ikke å spørre om å få ekstra fat heller, at vi skal dele og smake på alt begge to, har Marita skjønt for lengst, har iFinnmark skrevet.

–Hovedråvarene vi får servert, er fantastiske og kunne vært på den fineste restaurant, ifølge artikkelen.

Panelet:

Alf Emil Paulsen (39) er deleier og brygger på Juga mikrobrygger i Lakselv. I tillegg driver han arrangementslokalet «Banak Leir» som tar imot grupper på 5–50 personer. Alf Emil er opptatt av lokale råvarer fra Finnmark og mener vi befinner oss i en av de rikeste matregionene, med tilgang på kjøtt, fisk, skalldyr, bær, grønnsaker, urter, krydder og vann av en fantastisk kvalitet. Alf Emil er glad i lokal mat og drikke, og velger å bruke deler av sin fritid på å løpe på fjellet, da lidenskapen er kalorikrevende.

Randi Iren Olsen (47) er med som sidekick og skribent. Er veldig glad i mat, og alltid klar for et godt måltid.

Les hele artikkelen i iFinnmark eller Finnmarksposten.

(Illustrasjonsfoto)