nordkappfestival 3ffd
|

Det skjer mye hos Uteliv i Nordkapp under Nordkappfestivalen

Fredag 7. juni ble programmet for Nordkappfestivalen offentliggjort. En del av arrangementene under festivalen er i regi av Uteliv i Nordkapp.

Vi har i mange år vært et samlingssted under Nordkappfestivalen. Klassetreffene og andre inntar Corner fra torsdag til søndag under den siste festivalhelgen. Det regner vi med skjer i år også, og vi forbereder oss for fulle hus under Nordkappfestivalen 2024.

Av arrangement skal vi ha kickoff for Nordkappmarsjen, fredag 14. juni. Det blir danseaftener hos Corner i helgene. Det tradisjonelle fiskebordet i samarbeid med fotballgruppa, blir arrangert tirsdag 18. juni: Verdens beste dugnad, penger rett i klubbkassa. Det blir musikkbingo hos Nøden Pub, torsdag 20. juni. Kjetil Linnes skal opptre hos Nøden Pub, fredag 21. juni.

Det kommer til å bli en fantastisk artig uke i Honningsvåg, og Uteliv i Nordkapp bidrar!

Mer omtale av arrangementene kommer på dette nettstedet!

Velkommen til festival i Nordkapp!