fotballgruppalunsj
|

Vi sponser lunsj til seniorlagene

Som fotballgruppas sponsor og samarbeidspartner i mange år, får både dame- og herrelaget lunsj før hjemmekampene sesongen 2024.

Mandag 20. mai har damelaget 4. divisjonskamp mot Alta 2 i Honningsvåg. Mandag formiddag besøkte spillerne Corner og inntok en bedre lunsj. Det så ut til at spillerne hadde en hyggelig stund hos Corner, gode forberedelser til kampen.

Uteliv i Nordkapp er stolt over å spille på lag med fotballgruppa!

Odd-Arne Nilsen mener det er viktig bidra til frivilligheten i Nordkapp. Forhåpentligvis bidrar samarbeidet til at medlemmene i Honningsvåg Turn & Idrettsforening besøker Uteliv i Nordkapp med jevne mellom.

Hvor mange år Corner/Uteliv i Nordkapp har bidratt til fotballgruppas klubbkasse, er ukjent; men noen tiår har det blitt!