fjordenboys

Rykter om Bønna på jobb hos Nøden Pub

Hverken Odd-Arne Nilsen eller Bjørn Magne Solvik vil avkrefte eller bekrefte ryktet, men det går historier om at Bjørn Magne Solvik skal på jobb hos Nøden Pub 17. mai om kvelden når FjordenBoys skal opptre i puben.

–Dette har jeg ingen kommentar til, sier Odd-Arne Nilsen.

–Hvis rykter stemmer blir det kvalitet fra døra via baren til scenen, er Bjørn Magne Solviks kommentar til ryktet.

Hvordan ryktet har oppstått?

Kunder i Honningsvåg har sett Odd-Arne Nilsen og Bjørn Magne Solvik snakket sammen på en butikk i Honningsvåg, onsdag 15. mai om kvelden. Duoen snakket ikke om politikk eller fotball, men om kveldsarrangementet hos Nøden Pub på 17. mai. 

Om Solvik jobber i puben, får du vite om du besøker Nøden Pub fredag 17. mai. Uteliv i Nordkapp åpner døren klokken 20:00.