perroarogkurt 1278
|

En helg for Liverpool – og Manchester United-supportere

Per Roar Nilsen, nestleder i Nordkapp Premier League Supporter´s og Manchester United-supporter, og Kurt Ulriksen, leder i Nordkapp Premier League Supporter´s og Liverpool-supporter, håper å se mange supportere hos Corner i helgen.

Klubbene til Ulriksen og Nilsen skal i aksjon i helgen, kamper supporterklubben har valgt ut som konkurransekamper. Liverpool mot Burnley lørdag klokken 16:00, og Aston Villa mot Manchester United søndag klokken 17:30.

Ulriksen er sikker på at Liverpool slår Burnley. Nilsen hevder hardnakket at Manchester United slår Aston Villa, men kroppsspråket viser at han er i tvil; i alle fall ikke så selvsikker som kompanjongen er.

Både Ulriksen og Nilsen synes det er artig at supportere samler seg og ser kamper sammen. Det skaper en helt spesiell atmosfære.

Husk at fotball hos Corner ikke trenger å være en fest. Uteliv i Nordkapp og supporterklubben håper medlemmer og befolkningen for øvrig benytter tilbudet.