kurtulriksentommelopp 9c79

Grasrotpenger til arbeid med psykisk helse

Mange tenker nok øl, høyt lydnivå og tvilsomme sangstemmer, om fotballsupportere i Nordkapp. Miljøet består av mye mer, for eksempel lokalpatrioter som spiller på lag med lokalsamfunnet.

Uteliv i Nordkapp er stolt over samarbeidet med Nordkapp Premier League Supporter´s, et samarbeid vi kanskje startet for flere tiår siden da det ble vist fotball i 2. etasjen hos Corner. Nå er 2. etasjen lager og kontor, men fotballmiljøet består og leverer varene.

Nordkapp Premier League Supporter´s er grasrotmottaker, altså mottaker av penger Norsk Tipping-kunder bruker på spill. Så langt i år har supporterklubben mottatt 24 505,93 kroner gjennom Grasrotandelen. Dette gir rom for å støtte gode tiltak i Nordkapp-samfunnet.

Nordkapp Premier League Supporter´s har støttet julebordet Nordkapp videregående skole arrangerer for Møteplassen med 5 000 kroner. Et tiltak for personer som trenger oppmuntringer i løpet av året. Supporterklubben kommer også til å støtte jul for alle, med penger.

–Psykisk helse er viktig for oss, slår Kurt Ulriksen fast. Supporterlederen er alvorlig, og det lyser alvor fra øynene i det han argumenterer for støtte til svake grupper i samfunnet.

Uteliv i Nordkapp takker supporterklubben for engasjementet, og setter pris på det tette båndet med et fotballmiljø som bryr seg om mennesker i lokalsamfunnet. Bli gjerne en del av miljøet du også. Bare å møte opp på en fotballkamp hos Nøden Pub eller Corner.

(Arkivfoto)