barnefotball4
| |

Aksel Olav Hansen tippet bedre enn de trofaste NPLS-medlemmene

Lørdag 19. august var det fotballdag hos Nøden Pub.

Ettermiddagen startet med et barnearrangement og kampen Liverpool – Bournemouth. Det var syv deltakere i tippekonkurransen og Aksel Olav Hansen tippet 3-1. Så vidt redaksjonen erfarer er ikke Hansen medlem av supporterklubben, men vi har satt han opp på listen om sammenlagtseieren i tippekonkurransen. Viktigst av alt er at han kan skryte av at han tipper bedre enn trofaste NPLS-medlemmer, for eksempel president Kurt Ulriksen. Ulriksen hadde forresten tippet 4-0.

Det var 12 barn og fem voksne i tillegg til deltakerne i tippekonkurransen på kampen Liverpool – Bournemouth. Et veldig hyggelig arrangement!

På kampen Tottenham – Manchester United var det 16 deltakere i tippekonkurransen, men ingen tippet 2-0 til Tottenham. Manchester United-supportere i Nordkapp og dem er det mange av, tok tapet med fatning. Selv om kampen er ferdig, er det god stemning i puben og mange gjester blir i lokalet utover natta. Tottenham-supporter Andreas Børvik startet etter kampen musikkbingoen og han var i perlehumør.

For informasjon om tippekonkurransen, se vår konkurranseside.