mortenjohansen

Over 10 000 kroner for å reise hjem til festivalen, noe som gjør siste helgen spennende

Vi nærmer oss den siste helgen i Nordkappfestivalen, dager der festivalgjester, både fastboende og besøkende, har Corner som samlingsstedet.

I mange år har hundrevis av gjester besøkt Corner den siste helgen i Nordkappfestivalen. Det er klassetreff og fastboende i skjønn forening med latter, diskusjoner og noen tårer. Vi er klare til å ta imot alle gjestene som skal besøke Corner fra fredag formiddag, lørdag og søndag.

Corner holder åpent fra 11:00 – 02:00 fredag og lørdag, og fra klokken 13:00 til 24:00 på søndag.

Det som gjør den siste helgen spennende i år, er hvor mange utflyttede fra Nordkapp som har kommet hjem til festivalen. Redaksjonen i Uteliv i Nordkapp snakket med ei dame bosatt i Oslo. Hennes billettpris for et besøk hjem var nesten 10 000 kroner. Med slike priser, er det naturlig at noen velger bort den tradisjonelle turen hjem i juni måned.

Uansett. Vi gleder oss til å møte alle festivalgjestene i helgen. Kom på Corner med godt humør, og vær i fin form. Ha ei nydelig helg!

DJ Morten

Det er DJ Morten (foto) som spiller til dans fredag og lørdag kveld. Corner har som vanlig fri inngang!