musikkbingo1 2023

Fullt hus under musikkbingo

Torsdag 15. juni var det endelig Nøden Pub sin tur under Nordkappfestivalen. Uteliv i Nordkapp og Børvik Entertainment inviterte til musikkbingo.

Allerede da døren åpnet strømmet gjestene inn døren, noe Uteliv i Nordkapp setter stor pris på. Tidlig på kvelden var det omtrent fullt hus i den eldste og mest tradisjonsrike puben i Nordkapp. Ja, ja; puben har vært ombygget og renovert noen ganger, men det snakker vi ikke høyt om i dag.

Nøden-gjester, både treff og individuelle gjester, satte pris på en kveld med musikkbingo. På god og vanlig måte ledet Andreas Børvik en annerledes bingo der premiene betyr lite for gjestene. Det er musikk og sosial sammenkomst som er det viktigste.

Musikkbingo er Uteliv i Nordkapps siste oppfinnelse. Før arrangementet i festivaluken har det vært musikkbingo et par ganger, cirka én gang i måneden. Det er et populært tilbud i Honningsvåg.

Takk for oppmøtet, og god bingo!

musikkbino4 2023
musikkbingo5 2023
musikkbingo3 2023