fiskebord5 2023

Festivalonsdagen, i matens tegn hos Corner

Fullt hus! Turister! Innbyggere! Mat! Drikke! Dugnad!

Onsdag 14. juni stod i matens tegn hos Corner. Lokalet var fylt opp av spisegjester, gjester fra mange forskjellige land. Det ble servert alt fra lokale råvarer i fiskebufféen, til rettene som er i Corners mangfoldige meny.

Mange turister valgte naturlig nok rettene Corner er kjent for internasjonalt. Lokale innbyggere, festivalgjester støttet fotballgruppa og valgte fisk i ulike varianter. Det var 62 spisegjester på fiskebordet, noe som gir fotballgruppa 18 600 kroner i klubbkassa.

Festivalsjef Odd Johnsen var mellomfornøyd. Eller han var veldig fornøyd med arrangementet, stemningen og det som ble servert, men ville gjerne ha 100 spisegjester og 30 000 kroner til fotballgruppa. At fotballgruppas inntekter ble lavere enn ønsket, må HT & IF-medlemmene ta ansvaret for.

En veldig hyggelig festivalkveld hos Corner, en kveld som viser at Corner kan ta vare på mange gjester samtidig. Forhåpentligvis var alle fornøyde etter matservering i hjerte av Honningsvåg by.

fiskebord4 2023
fiskebord3 2023
fiskebord2 2023
fiskebord1 2023