fritzolenilsen
|

Vi skal feire Fritz-Ole Nilsen

Uteliv i Nordkapp, en familiebedrift i Nordkapp med mange dyktige medarbeidere utenfor familien, får en svært spesiell helg, en helg familien gleder seg veldig til.

Fritz-Ole Nilsen, pappaen til Odd-Arne Nilsen; fyller 80 år den 28. mai. Det blir feiring av 80-årsjubilanten i helgen, fredag og lørdag.

Feiring av Fritz-Ole medfører redusert drift hos Corner i helgen. Corner stenger servering klokken 21:00. Årsaken er at familiemedlemmene selvsagt ønsker å være med på å hylle jubilanten. Årsaken til markering av dagen i helgen, er konfirmasjon i Nordkapp i slutten av mai.

I dag består Uteliv i Nordkapp av Corner og Nøden Pub, men det hele startet med at Fritz-Ole jobbet hos Corner på begynnelsen av 60-tallet, før han tok noen år maritimt. Han overtok Lagunen, et sted alle over en viss alder i Nordkapp kjenner, i 1980 fra Karl og Mossa Leirvik. Hos Lagunen var det sommerdrift, og Fritz-Ole jobbet hos Corner om vinteren. Han overtok Corner i 1987, og solgte Lagunen i 1988. Alle som husker denne tiden, vet at Nilsen jobbet mye; på jobb til alle døgnets tider.

Odd-Arne Nilsen overtok Corner i 1996, og Corner er en naturlig del av Uteliv i Nordkapp. Sønnen arvet farens arbeidsinnsats, og store deler av døgnet tilbringes på bedriften; omtrent 365 dager i året.

Da Odd-Arne overtok Corner, var Fritz-Oles plan å trappe litt ned. Det gjorde han ikke. Det var fortsatt lange arbeidsdager på slutten av 90-tallet og langt ut på 2000-tallet. Han er fortsatt i bedriften. Bløtkakene på lørdagene er det Fritz-Ole som baker. Bløtkake hos Corner er et høydepunkt for en del av Corners gjester.

Både Fritz-Ole og Odd-Arne ser frem til en verdig markering av 80-årsdagen. Familien ønsker å hylle Fritz-Ole Nilsen, en positiv skikkelse i Nordkapp-samfunnet.

Fotballkamp

Lørdagens konkurransekamp, lørdag 20. mai klokken 16:00, var opprinnelig satt opp hos Nøden Pub. Kampen blir flyttet til Corner. 80-årsmarkeringen er ikke årsaken, men supportersjef Kurt Ulriksen er bortreist. Derfor konkurransekamp hos Corner!