s4 a1eb
|

Helge Brynjulfsen gjør tippekonkurransen ekstra spennende, og Alma har tatt igjen Børvik

Sesongens tippekonkurranse er utrolig spennende, og alt ligger til rette for en herlig avslutning av sesongen.

Lørdag 13. mai var det konkurransekamp hos Corner. To deltakere tippet riktig resultat i kampen Manchester United – Wolverhampton. Det var Helge Brynjulfsen og Alma Victoria Taaje. Brynjulfsen ligger kun ett poeng bak lederen, John Gunnar Broks. Fantastisk spennende!

Manchester United vant 2-0.

Alma Victoria Taaje har på grunn av alfabetet, ja resultatlisten er satt opp etter alfabetisk rekkefølge på personene som har lik poengsum. Dermed leder Alma Victoria Taaje over Andreas Børvik. Og ja, det er fornavnene som teller på vår liste.

Kan dette jekke ned mister Børvik? Tvilsomt!

Det er ny konkurransekamp mandag 15. mai.

(Illustrasjonsfoto)