johngunnarbroksradionordkapp
|

John Gunnar Broks er eksemplet på en spennende tippekonkurranse

Da Uteliv i Nordkapp skulle oppsummere konkurransekampen, lørdag 6. mai, ble det konkurranseprat med John Gunnar Broks. Han leder tippekonkurransen sammenlagt.

Broks la ikke skjul på at dette er spennende, og at han gjerne vil vinne sesongens konkurranse sammenlagt. Han leder med to poeng på Helge Brynjulfsen på 2. plass. Broks er spent på de neste kampene denne måneden.

Det var Morten Jenssen som tippet riktig resultat i kampen Liverpool – Brentford, en kamp Corner viste lørdag 6. mai. Det var fem deltakere, men tre ganger så mange gjester som fulgte kampen hos Corner. Liverpool-supporterne i lokalet var enige om at dette var en fin opplevelse og et godt arrangement.

Kveldskamp

Søndag 7. mai er det kveldskamp hos Corner, ordentlig kveldskamp til søndag å være. West Ham – Manchester United, klokken 20:00. Vel møtt!