ligacupfinalen2manchesterunited
|

Offentliggjør vinnerne i en nettsending på torsdag

For å trekke publikum til norske puber på søndag under ligacupfinalen mellom Manchester United og Newcastle, ble det lokket med kampbilletter til Old Trafford.

Lurer du på hvem som vant, og om noen i Nordkapp ble trukket ut som vinnere? Uteliv i Nordkapp var nysgjerrig, og ringte Manchester Uniteds supporterklubb i Norge. Svaret vi fikk er at trekningen er foretatt og blir offentliggjort i en sending på United.no på torsdag. Sendingen med informasjon om vinnerne blir liggende på nett, for de av oss som søker informasjon i ettertid.

På forhånd lovet den nasjonale supporterklubben 25 vinnere i Norge som får to billetter hver. Forutsetningen for antallet er at minst 15 lokallag av Manchester Uniteds supporterklubb sender inn en liste med minst ti besøkende.  Det skal være maksimalt to vinnere fra samme lokalavdeling, noe som betyr at det er ganske store vinnersjanse.

Full pub

Nøden Pub viste ligacupfinalen, og Nordkapp Premier League Supporter´s h arrangerte konkurransekamp. Det var nesten fullsatt pub under kampen, og 31 deltakere i tippekonkurransen. 31 deltakere er årsrekord i tippekonkurransen.

Manchester United vant finalen, og Nøden-gjester drakk Champagne.