Fotballkonkurranse

Tippekonkurransen 2016/2017

Ole-Johnny Fagerslett Karlsen  ble vinner av konkurransen - les artikkelen 

Nøden Pub og Nordkapp Premier League Supporter`s arrangerer tippekonkurranse der kamper som involverer lag fra Premier League inngår i konkurransen. Den deltakeren med flest riktig tippede resultat som har deltatt på mer enn ti konkurransekamper når sesongen er slutt, vinner en tur til England. I tillegg trekker vi ut en vinner av et reisegavekort til en verdi av kroner 2 000 blant deltakerne som har tippet resultat i ti kamper eller flere enn ti kamper.

Om konkurransen, hentet fra nettstedet til supporterklubben:

# Premien består av fly tur/retur Alta - England, to netter på hotell og kampbillett.

# Premien må benyttes den påfølgende sesongen.

# Det er styret i Nordkapp Premier League Supporter´e ved Alexander Eliassen som skal stå for bestilling av reise dersom ikke annet er avtalt.

- Kun medlemmer av Nordkapp Premier League Supporter´s kan vinne tur til England

- En må delta på ti kamper eller flere for å kunne vinne tur til England. Dette gjelder også for deltakelse i trekningen av reisegavekort.

- Uten unntak skal de tippede resultatene være inne før kampstart på den aktuelle konkurransekampen for at det skal være gjeldende.

- En må være til stedet under hele konkurransekampen for at den skal være gjeldende i konkurransen.

- Det vil koste kr 30,- pr. pers å delta på en konkurransekamp. Av disse går kr 20,- til den som tipper riktig resultat. Evt. blir fordelt på flere.

- Kommende konkurransekamper vil bli annonsert på denne nettsiden, i Finnmarksposten og på sidene til Uteliv i Nordkapp.

Resultatlisten sesongen 2016/2017. Oppdatert 27.05.17. Delt førsteplass mellom Ole-Johnny Fagerslett Karlsen og Jul Henriksen.  Trekning under fotballfestivalen.