Fotballkonkurranse

Tippekonkurransen 2020/2021

Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter`s arrangerer tippekonkurranse der kamper som involverer lag fra Premier League inngår i konkurransen. Den deltakeren med flest riktig tippede resultat som har deltatt på mer enn ti konkurransekamper når sesongen er slutt, vinner en tur til England. I tillegg trekker vi ut en premie blant deltakerne som har tippet resultat i 15 kamper eller flere enn 15 kamper.

# Premien består av fly tur/retur Alta - England, to netter på hotell og kampbillett.

# Premien må benyttes den påfølgende sesongen.

# Det er styret i Nordkapp Premier League Supporter´e som skal stå for bestilling av reise dersom ikke annet er avtalt.

- Kun medlemmer av Nordkapp Premier League Supporter´s kan vinne tur til England. Ansatte på jobb får kun poeng i tippekonkurransen for England-turen når det  én eller flere deltakere.  For de andre premiene er det ingen begrensninger på de ansatte. 

- En må delta på ti kamper eller flere for å kunne vinne tur til England, og 15 kamper eller mer enn 15 kamper for å vinne andrepremien.

- Uten unntak skal de tippede resultatene være inne før kampstart på den aktuelle konkurransekampen for at det skal være gjeldende.

- En må være til stedet under hele konkurransekampen for at den skal være gjeldende i konkurransen.

- Det vil koste kr 30,- pr. pers å delta på en konkurransekamp. Av disse går kr 20,- til den som tipper riktig resultat. Evt. blir fordelt på flere.  Dersom ingen vinner potten, går potten videre til neste konkurransekamp.

- Kommende konkurransekamper vil bli annonsert på Uteliv i Nordkapps nettsted, og/eventuelt Finnmarksposten.

Resultatene 26.05.21

Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s takker for innsatsen, deltakelsen og godt smittevern fra fotballsupporterne.