Uteliv i Nordkapp i Nordkappfestivalen

Uteliv i Nordkapp i Nordkappfestivalen

Vi tar i bruk Nøden Pub og Corner under Nordkappfestivalen, og regner med fulle hus og god festivalstemning hos Uteliv i Nordkapp. 

Etter et par år uten tradisjonell festival, ser vi virkelig fram til Nordkappfestivalen 2022. 

Uteliv i Nordkapp har vært viktig for mange festivalgjester. Vi regner med å se massevis av kjentfolk hos Nøden Pub og Corner i løpet av festivaluka. 

Fiskebord 
Igjen skal vi samarbeide med fotballgruppa om fiskebord, verdens beste dugnad for HT & IF-medlemmene. Pengene fra buffeen går rett i klubbkassa. Jo flere spisegjester, jo mer penger til fotballgruppa. Møt opp hos Corner onsdag 15. juni klokken 20:00. 

Det bør bli fullt hus og lite fisk igjen. Dette er den perfekte dugnaden for din klubb! 

Quiz 
Det er festivalquiz hos Nøden Pub med quizvert Andreas Børvik. Hiv deg med på en konkurranse i puben. Vi lover en hyggelig kveld og god stemning, onsdag 15, juni klokken 21:30. 

Festivaltrubadur 
Årets festivaltrubadur er David Talent, en artist med smittende humør og stort engasjement. Årets festivaltrubadur har et stort repertoar med later som fenger de fleste. Han spiller hos Nøden Pub fra onsdag 15. juni til lørdag 18. juni, men skal også opptre på Corners terrasse fredag 17. og lørdag 18. juni.