Villmannsliv har gjort grep!

Villmannsliv har gjort grep!

"Hvem hadde prikket inn formen? Hvem har skiftet lag? Kommer det noen nye utfordrere?" Dette var bare noen av spørsmålene lagene stilte seg før sesongens første serierunde av Nødenquiz.

Flere lag har forberedt seg godt til en ny sesong og man la merke til flere endringer rundt om på de forskjellige lagene. Et lag som så uforandret ut og kanskje i overkant selvgod var fjorårets seriemester Kystens Helter og Heltinner med Ulf i spissen. Han slang med leppa fra første steg inne på Nøden og det virket som han hadde seieren i lomma før start. Dessverre for Ulf og Co så var det flere lag som stilte godt forberedt til sesongstart. Et av disse lagene var Villmannsliv som hadde en skuffende fjorårssesong med bare en topp tre-plassering å vise til. De hadde brukt pausen godt og både signert kapteinen til laget HÆ og ikke minst byttet lagkaptein. Den nye kapteinen Tjolli har gjort det klart at nå blir det andre boller og forventer at laget skal klare å kjempe om en topp tre-plassering sammenlagt.

Resultat

En jevn og spennende første runde viste at det er flere gode lag og det var kun fire poeng som skilte fra første til tiendeplass.

En noe tøffere andre runde skilte klinten fra hveten og vi sto igjen med lagene: Villmannsliv, Di Dærre og laget med høyst poengsum Back To Basic.

Finalen var jevn, men lagkapteinen til Villmannsliv hadde plukket ut rett lag og gjorde rent bord med ti av ti riktige i finalen og stakk av med seier i seriestarten. Hogne og Back To Basic sikret seg andreplassen på siste spørsmål, men er nok godt fornøyd med at de tar ledelsen sammenlagt etter første runde. Di Dærre måtte ta til takke med tredjeplassen i finalen, men er nok også godt fornøyd med seriestarten. Ulf og Co fikk seg et en vekker og var ikke i nærheten av finaleplass og må nok avholde et krisemøte eller to slik at de stiller sterkere til neste runde.

Vel møtt torsdag 22.februar til runde 2 av Nødenquiz. Se resultatene quizsiden

(Arkivfoto)