Viktig medlemsmøte i NPLS

Viktig medlemsmøte i NPLS

Fotballsupportere, møt opp hos Corner onsdag 31. august klokken 19:30. Nordkapp Premier League Supporter´s har innkalt til medlemsmøte. 

Innkallingen: 
«Med fare for å miste vårt tilbud til samlingssted ser vi oss nødt til å innkalle til et medlemsmøte den 31.08.22 kl 19.30 på Corner. 

Dette er ikke enestående for Nordkapp, flere fotballpuber rundt omkring i landet som har måttet enten stenge ned eller finne på nye løsninger sammen med supportere for å gi et tilbud. 

Vi i styret, i samarbeid med Uteliv i Nordkapp, har luftet noen ideer til løsning.» 

Det skjærer i hjertet til Odd-Arne Nilsen at Uteliv i Nordkapp må vurdere økonomien på området fotball. Fotball er en tradisjon, både hos Nøden Pub og i samarbeid med Nordkapp Premier League Supporter´s. Samtidig har abonnementene blitt så kostbare, sånn skikkelig dyrt, at det må tas økonomiske hensyn målt opp mot oppslutningen. Honningsvåg er ett av få steder i Finnmark der supportere kan se kamper på offentlig sted, og det sier ganske mye om ordningene til distributørene.

Om TV-fotballen er borte hos Uteliv i Nordkapp? Nei! Derfor møtet! Det er viktig a du deltar i debatten sammen med andre supportere i Nordkapp. Møt opp onsdag 31. august klokken 19.30!