Uteliv i Nordkapp stenger Nøden Pub

Uteliv i Nordkapp stenger Nøden Pub

Sjefen Odd-Arne Nilsen, daglig leder i Uteliv i Nordkapp, er skeptisk til om regjeringens nasjonale skjenkestopp vil hjelpe mot spredning av covid-19. Uteliv i Nordkapp vil naturlig nok følge opp myndighetenes krav om skjenkestopp ved midnatt natt til søndag. 

Odd-Arne Nilsen stenger Nøden Pub etter at nattens arbeid er over hos Nøden Pub. Puben i Honningsvåg sentrum blir stengt en periode utover høsten. Hvor lenge er umulig å si i dag. Uteliv i Nordkapp kommer til å utvide åpningstiden hos Corner på hverdager. Corner stenger til vanlig klokken 23:00 på hverdager og søndager. Dette blir utvidet til midnatt. 

Uteliv i Nordkapp mener de har tatt gode smittevernhensyn under koronapandemien, i tillegg er det ikke smitte i lokalsamfunnet. Nilsen føler at bedriften blir straffet på grunn av lokale smitteutbrudd sør i landet. 

--Vi får se om de nye reglene hjelper. Jeg er skeptisk fordi jeg kjenner historien om private tilstelninger når skjenkestedene har stengt. Det har vi erfaring med fra Nordkapp før kommunestyret ga skjenkebevillinger til klokken 02:00, sier Odd-Arne Nilsen.