Ulf Syversen og hans disipler i kjempeslag!

Ulf Syversen og hans disipler i kjempeslag!

Det var 79 deltakere fordelt på 13 lag i den tredje runden av sesongens Nødenquiz.
 
Etter først runde var det svært jevnt der de fleste lagene hadde poengsummer fra ni til tolv poeng. Kun et lag lå alene på topp og det var Pilsevænnan som hadde brygget frem hele fjorten poeng.
 
Etter en tøff andre runde var det fortsatt svært jevnt, men noen lag falt av på denne runden. Den kanskje største overraskelsen var at serielederen Back To Basic ikke klarte å ta seg til finalen for første gang i år. Ulf Syversen og Kystens Helter og Heltinner har fortsatt Clostebol på leppene og leverte en knallrunde som gjorde at de scoret 26 poeng og kvalifiserte seg til finalen. Med seg i finalen fikk de to lag som var i finalen for første gang i år, nemlig Di Derre og Pilsevænnan.
 
Damelandslaget har Marit Bjørgen og Kystens Helter og Heltinner har Ulf Syversen!
 
Finalen ble rene parademarsjen for kystens helter som med 8 av 10 poeng tok en klar seier. «Barneskirenn!» ble det ropt fra bordet til Ulf. Det måtte ekstraspørsmål til for å skille Di Derre og Pilsevænnene. Noe overraskende hadde Di Derre bedre kunnskaper på Matrix enn det noe yngre laget Pilsevænnan og stakk av med andreplassen.
 
Etter tre runder av sesongen har vi hatt 6 forskjellige lag i finalen og det viser at bredden og kunnskapen på lagene i Nordkapp er god. Fere lag har vært nær en finale og kun et Clostebol preget Kystens Helter og Heltinner har vært i samtlige finaler. De overtar dermed ledelsen sammenlagt fra Back To Basic som er nødt til å riste av seg skuffelsen raskt hvis de skal klare å forsvare seriemesterskapet fra i fjor.
 
Neste runde er torsdag 9. mars 
Vel møtt!