Trubaduren Tony Poptamas

Trubaduren Tony Poptamas

Det er trubaduren Tony Poptamas som besøker Uteliv i Nordkapp denne uken. Han spiller hos Nøden Pub torsdag og fredag, og hos Corner lørdag og søndag. 

Tony Poptamas besøkte oss i fjor sommer, et suksessfullt besøk. 

Tony er en meget allsidig musiker som behersker gitar, keyboard og piano. Hans stemme er helt unik, og til forveksling lik Garth Brooks. 

Tony er født i Transylvania i 1969, og har siden 1999 vært profesjonell musiker i Norge. Tony's store styrke er hans gode kontakt med publikum. Han har hatt musikken som sitt levebrød i mange år, og spiller alt fra 80-tallet til dagens hits. Han er full av selvironi, og har et meget smittende humør. Hvor enn han spiller blir han veldig godt mottatt og alle ønsker han velkommen tilbake. 

Tony er i dag solid etablert som entertainer og tekstforfatter. Tony driver også med mange forskjellige prosjekt, og har blant annet gjort innspillinger i Nashville og Los Angeles. Han har gitt ut åtte plater og flere musikkvideoer. I den Rumenske Grand Prix Finalen ble han nummer to, to ganger og nummer fire én gang. Han har også vært oppvarming for Smokie.

Det er fri inngang både hos Nøden Pub og Corner. Velkommen!