Tar «livet av kokkene», men kan ikke klage

Tar «livet av kokkene», men kan ikke klage

Det har vært en fantastisk sommer så langt for Uteliv i Nordkapp. Det er så mye å gjøre at både Odd-Arne Nilsen og Marita Melsbø Nilsen er bekymret for kokkene hos Corner, men samtidig er det vanskelig å klage etter flere år med pandemi. 

--Vi har hatt utrolig mye å gjøre i sommer. Det er fantastiske besøkstall med vanvittige bestillingslister med mat, sier Marita Melsbø Nilsen til redaksjonen til Uteliv i Nordkapp. 

Melsbø Nilsen forteller at det er først og fremst turister som fyller opp Corners lokale. Det er fiskeretter og «finnebiff» som er bestselgerne, i tillegg til de tradisjonelle kjøttrettene som biff, hamburger og pizza. Når Marita skal forklare en typisk ettermiddag og kveld hos Corner, er ordet hektisk enkel å bruke. Det er fullt lokale hver kveld, faktisk så fullt at spisegjester må vente litt lengre enn vanlig på maten. 

Melsbø Nilsen synes det er utrolig artig at turister bestiller mat som Corner regner som sine spesialiteter. 

Uteliv i Nordkapp har merket at turistene igjen besøker Nordkapp etter pandemien. Basert på tallene til bedriftene må det være en god sommersesong på Magerøya. 

--Fy flate det er gøy når det kryr av turister i Honningsvåg. Vi får besøk av både grupper og individuelle gjester. Fantastisk artig, er ordene Marita Melsbø Nilsen bruker for å beskrive sommersesongen så langt i år. 

(Illustrasjonsfoto: Torsk er en av rettene turister spiser i Honningsvåg)