Tabula Rasa med sesongens første seier!

Tabula Rasa med sesongens første seier!

Rett før start av sesongens andre runde av NødenQuiz ble det klart at Ulf Syversen hadde meldt overgang fra Kystens Helter og Heltinner til Tabula Rasa. Ulf Syversen uttalte at han følte tiden var inne for nye utfordringer og han så frem til å bidra til at Tabula Rasa skulle etablere seg som et topplag. 

Selve runden ble preget av gode prestasjoner fra flere lag og kampen om finaleplass ble uhyre jevn. De Ville Bak Fjellet og Tabula Rasa med sin ny-signering i spissen måtte ut i ekstra spørsmål for å avgjøre hvem som skulle slå følge med topplagene Back To Basic og Di Dærre. Tabula Rasa trakk til slutt det lengste strået etter hele fire ekstra spørsmål.

I finalen ble det jevnt og lagene bytte på å være i føringen, men på nest siste spørsmål klarte Tabula Rasa å sikre seg et overtak som de ikke ga fra seg og kunne juble for sesongens første seier. Di Dærre som leder sammenlagt måtte nok en gang ta til takke med en andreplass. Back To Basic som vant den første runden var godt fornøyd med tredjeplassen da de kun stilte med to spillere denne runden.

Neste runde spilles først kommende torsdag.

Vel møtt!

Se resultatene på vår quizside.