Skyhøythøyt nivå!

Skyhøythøyt nivå!

Mange hadde tatt turen til Nøden Pub og sesongens siste serierunde i Nødenquiz og det virker som flere lag har prikket inn formen frem mot neste ukes cupfinale. 

For det var et skyhøyt nivå på den siste serierunden og man måtte ha hele 28 poeng for å sikre seg en finale plass. Årets seriemester Back To Basic og regjerende mester Kystens Helter og Heltinner leverte som vanlig og sikret seg to av de tre plassene, mens hele fire lag endte opp på 27 poeng og måtte gjøre opp om den siste plassen med ekstraspørsmål. Til slutt var det Di Dærre som sikret seg den siste plassen i finalen foran nesen på Villmannsliv.

Finalen
I finalen fortsatte lagene og levere rett svar på løpende bånd og etter 10 stilte spørsmål var det fortsatt helt dødt løp mellom Kystens Helter og Heltinner og Back To Basic, og vi måtte for andre gang for kvelden finne frem ekstraspørsmål. Kystens Helter og Heltinner trakk til slutt det lengste strået og stakk av med seieren, mens årets seriemester Back To Basic måtte ta til takke med andreplassen. Di Dærre måtte kanskje bruke for mye krefter på ekstraspørsmålene før finalen og nådde ikke helt opp i selve finalen og måtte nøye seg med tredjeplassen.

Cupfinalen
Neste torsdag avvikles sesongens cupfinale der ni lag allerede er kvalifisert, men det er også mulighet til å kvalifisere seg som det tiende laget i cupfinalen. De lagene som ikke er kvalifisert kan delta i kvalifiseringen som starter kl 21.00. Selve cupfinalen starter kl 21.30.

Vel møtt!

Se quizsiden for resultatene

(Foto: Quizvert Andreas Børvik)