Øl er populært

Øl er populært

Fredag 16. april ble skjenkestoppen opphevet. Uteliv i Nordkapp og de andre spisestedene i Norge kunne servere alkohol til spisegjester. 

--Vi har hatt besøk av mange gjester i dag. Mange av gjestene har spist, også spist dagens anbefaling spareribs. De fleste fikk noe godt i glasset, sier Odd-Arne Nilsen. 

Nilsen lar det skinne igjennom at alkohol er populært på et utested, naturlig nok. 

Den nasjonale skjenkestoppen ble opphevet fra fredag 16. april. Det er anledning til å skjenke alkohol til klokken 22:00 med matservering. Det betyr større aktivitet hos Uteliv i Nordkapp. 

--Det er fortsatt strenge smittevernregler og vi ber gjestene følge reglene. Hold avstand og spritw hendene. Den forsiktige gjenåpningen av Norge betyr litt mer aktivitet hos Uteliv i Nordkapp, men vi er fortsatt et stykke unna normaldrift, sier Odd-Arne Nilsen. 

(Illustrasjonsfoto)