Odd-Arne takker alle 17-mai-gjestene og alle ansatte

Odd-Arne takker alle 17-mai-gjestene og alle ansatte

Corner har i mange år vært ett av samlingsstedene i Honningsvåg under 17. mai-feiringen. Pandemien sørget for dårligere oppslutning enn det tradisjonelt har vært hos Uteliv i Nordkapp. Etter årets nasjonaldag kan vi igjen konkludere med at Nordkapp-innbyggere trives hos Corner. 

Det var flest innbyggere som besøkte Corner på 17. mai, men også turister var gjester hos Nordkapps største spisested. 

--Vi er tilbake på 2019-nivå i år. Det betyr fantastisk mange spisegjester i løpet av nasjonaldagen. Jeg vil takke alle gjestene og ansatte, sier Odd-Arne Nilsen. 

Årets 17. mai-meny bestod av marinert biff med grønnsaker, peppersaus og fløtepoteter, og saltkjøtt med naturlig tilbehør. Veldig mange i Nordkapp spiste dette til middag på tirsdag 17. mai.  

--Sett med mine øyner gikk det meste slik det skal gå. Maskineri kan være et negativt ladet ord og vi tenker ikke på gjester som en del av maskineriet, for oss er det personer som ønsker gode opplevelser. Likevel vil jeg trekke frem maskinordet i forbindelse med 17. mai. Det gikk som smurt på alle mulige måter, sier Nilsen. 

Mens veldig mange i lokalsamfunnet hadde fri på 17. mai, var det mange som var på jobb hos Corner. 

--Vi var elleve personer på jobb nasjonaldagen. Det er en rød dag, så lønnsutgiftene er høye. Det er mye som skal klaffe for at staben er i toppform på den store dagen. Jeg vil takke alle ansatte som stod på for gjestene, sier Nilsen. 

På spørsmål om Nilsen har startet å planlegge 17. mai i 2023, er svaret nei. Han legger likevel til at Corner skal være et samlingspunkt for lokalbefolkningen og besøkende også om ett år. 

Fantastiske reaksjoner på bilde 
17. mai om formiddag la Uteliv i Nordkapp ut et bilde fra Corner på sosiale medier. På bildet ser du en del av betjeningen pyntet, med teksten: «Gratulerer med dagen. Vi er klare». 

Bildet, samme bilde som i denne artikkelen, har fått enorm respons. Onsdag 18. mai klokken 13:45 hadde bildet 216 «likere». Det er mye i Uteliv i Nordkapp-sammenheng på Facebook.com.