Nødenquiz Høsten 2015

Nødenquiz Høsten 2015

Det var evige unge Jul Henriksen som fikk æren av å starte den 1.runden av høstens Nødenquiz, da quizvert Sten Marvin valgte Alcudia framfor quiz.

68 deltakere møtte frem til oppstart og tilbakemeldingene var svært gode fra de fremmøtte.

Back to Basic gikk til topps etter en spennende runde med laget Ustabilt som nummer 2 og Villmannsliv på 3.plass.

Quizveten var tilbake til den 2.runden og denne runden ble også en suksess. Gode spørsmål førte til god stemning og varierte resultater. Resultatene fra den første runden måtte quizverten få hjelp til, da arkene med resultater ble tatt av stormen J

Etter en noe ujevn 1.runde, ble ikke den 2.runden noe lettere. Lagene slet hver for seg, men likevel var det 3 lag som skilte seg ut og kvalifiserte seg til kveldsfinalen.

Back to Basic, De Stundesløse og Kystens Helter kjempet mot hverandre og sjelden har vi vært vitne til en jevnere finale.

Etter 9 stilte spørsmål var stillingen 9-9-9. Det 10 ende spørsmålet ble avgjørende og Back to Basic visste at frukten som også blir kalt kjærlighetsfrukten heter Litchi.

1 ekstraspørsmål måtte til for å skille 2 og 3.plass. Der var De Stundesløse nådeløse og tok 2.plass, mens Kystens Helter måtte nøye seg med 3.plassen.