Marita tar gjerne en ny julekveld på jobb

Marita tar gjerne en ny julekveld på jobb

Marita Melsbø Nilsen og resten av familien, synes det var en magisk stemning hos Corner julaften da Uteliv i Nordkapp, Odd Fellow-logene i Nordkapp, en rekke andre bedrifter og privatpersoner i lokalsamfunnet sørget for åpen julekveld. 

Det var 52 personer på åpen julekveld og arrangementet var gratis for gjestene. 

Det ble servert buffé med pinnekjøtt, ribbe, medister, julepølse, rødkål, potet og saus. Det var karamell- og sjokolademousse til dessert, i tillegg én valgfri drikke.

Ole Håvard Olsen var julenisse. Nissen delte ut et Flax-lodd til hver gjest, pluss at det var pakke under treet til gjestene. Alle som deltok på åpen julekveld fikk gratis lodd, et lotteri med over 20 premier sponset av næringslivet. Det var juleblomster, sjokolade og gavekort på 400 og 500 kroner til de heldige vinnerne. Nesten halvparten av alle gjestene vant på gratislotteriet.

--Det var magisk stemning i lokalet. Flott stemning. Dette frister til gjentakelse om ett år, sier Marita Melsbø Nilsen til Radio Nordkapp.

Når Marita sier noe frister til gjentakelse, da blir det med stor sannsynlighet gjentakelse. 

Åpen julekveld begynte klokken 16. De siste gjestene gikk fra Corner klokken 19:30.

Sponsorene på åpen julekveld: 
Odd Fellow-logene i Nordkapp
Scandic på Magerøya
Repvåg Kraftlag 
Rask 
Nordkappregionen Næringshage
Magerøygården 
Mix Mote
Karl A Hansen
Lindbak Honningsvåg
Nordkapp Blomster og Begravelsesbyrå
Tommen Klevstad
Sigve Reidar Hansen Gusdal

Arrangørene retter en stor og ydmyk takk til alle sponsorene. Julehilsener fra Dan Nilsen med familie, Ole Håvard Olsen og familien Melsbø Nilsen. 

(Foto: Bilde av julenissen Ole Håvard Olsen)