Kystens Helter og Heltinner seriemester

Kystens Helter og Heltinner seriemester

Det var knyttet stor spenning til siste serierunde av sesongens Nødenquiz. 

Back To Basic måtte slå Kystens Helter og Heltinner med fire poeng for å passere de på målstreken. I bunner kjempet Jarle og De Stundesløse en innbitt kamp mot Tabula Rasa om den siste direkte plassen i cupfinalen.

Etter en meget tøff første runde var spenningen i toppen avgjort i og med at Back To Basic ikke kunne får mer poeng enn deres svakeste runde som kunne strykes. Dermed kunne Ulf & co løfte hendene i været og juble selv om det havnet langt nede på resultatlisten i siste runde.

Jarle og De Stundesløse måtte også tilslutt innse at de ikke klarte å kvalifisere seg direkte til neste ukes cupfinale. Det skilte til slutt kun ett lite poeng mellom dem og Tabula Rasa.

Siste serierunde ble vunnet av Back To Basic som har levert en sterk sesong til tross for at seriemesterskapet glapp med noen få poeng.

Neste torsdag avsluttes sesongen med årets cupfinale der det er ni lag som er direkte kvalifisert og en plass ledig til det laget som vinner kvalifiseringen.

PS: Det var ni lag som delte lojalitetspotten på 50 poeng og det resultert i 5 ekstra poeng hver som er lagt til i resultatene.

De lagene som havnet utenfor topp ni og som ønsker å delta i finalen, må møte opp til kvalifiseringen som starter klokken 21:00.
Selve cupfinalen starter som vanlig klokken 21:30.

Vel møtt på torsdag og gratulerer til Kystens Helter og Heltinner med seriemesterskapet. 

For alle resultatene, se vår quizside

(Arkivfoto)