Kystens Helter og Heltinner med ni fingre på pokalen!

Kystens Helter og Heltinner med ni fingre på pokalen!

Det var knyttet stor spenning til den tiende og neste siste runden i sesongens Nødenquiz.

Det store spørsmålet var om Ulf Syversen og gjengen holdt nervene i sjakk og om Back to Basic kunne klare å komme tilbake etter en noe skuffende forrige runde.

Runde 1
Første runde var variert og det gjorde utslag i resultatene, men Back To Basic hadde klare intensjoner om å presse Ulf og co og hadde hele 15 poeng etter første runde. Dessverre for de så var det ett lag som klarte å få 16 poeng og det var selvsagt Kystens Helter og Heltinner.

Runde 2
I runde to var det flere lag som hevet seg og Di Derre klatret opp på 26 poeng, noe som holdt til finaleplass. Spenningen var mest knyttet til de to topplagene, og Hogne og co fulgte opp den gode første runden og endte på hele 30 poeng etter to runder. Kystens Helter og Heltinner lot seg derimot ikke stresse og sanket inn hele 31 poeng etter 2 runder.

Finalen
I finalen fikk vi igjen en bekreftelse på hvorfor Back To Basic og Kystens Helter og Heltinner har vært sesongens to topplag. de var bortimot feilfri i finalen med henholdsvis 9 og 10 poeng av 10 mulige og det ble til slutt Ulf`s Spania-kunnskaper som skilte lagene.

Sammenlagt før siste runde
Det som er klart før siste serierunde er at det skal mye til for at Kystens Helter og Heltinner skal rote bort seriemesterskapet. Back to Basic må score 36 poeng for å hente inn Kystens Helter og Heltinner, i tillegg må ikke Ulf og co få mer en 25 poeng. Kampen om cupfinaleplassene er fortsatt åpen og der er det tre lag som kniver om to plasser. Tabula Rasa, Castigar AL Cerdo og Pilsevænnan er nødt til å hente frem det beste de har i den siste serierunde for å sikre seg en plass i cupfinalen.

Siste serierunde er førstkommende torsdag 4.mai

Vel møtt!

Se vår quizside for resultatene.