James Bond godt mottatt i Honningsvåg

James Bond godt mottatt i Honningsvåg

Det ble en fin premieredag i Honningsvåg for James Bond: Spectre.

Det hele startet hos Corner fredag 30. oktober om ettermiddagen. Corner bydde på James Bond-anbefaling, altså entrecòte med grønnsaker, whiskysaus og pommes duchesse. Omtrent spisegjester takket ja til Bond-anbefalingen.

Før filmen begynte på kinoen ble gjestene busset opp til premieren. I tillegg var det nesten 80 andre tilstede hos Nordkapp kino. Det ga en flott atmosfære for en film som fikk gode tilbakemeldinger. Kinosjef Edelh Ingebrigtsen var veldig fornøyd med stemningen, og fikk gode tilbakemeldinger fra publikummet om Bond-opplegget i Honningsvåg.

Etter filmen var det bussjåfør Svein Kandola som kjørte gjestene til Nøden Pub der bandet Topcoat ventet. Kandola karakteriserer turen som svært hyggelig.

På Nøden-arrangementet med Topcoat var det fullt hus. Vel 150 solgte billetter, og en del av gjestene kom fra filmpremieren. Odd-Arne Nilsen synes stemningen var upåklagelig, og han har etter konserten fått gode tilbakemeldinger fra bandmedlemmene.

James Bond-anbefalingen er over. Det samme er konserten med Topcoat, men filmen blir vist flere ganger hos Nordkapp kino de neste dagene.

Film er best på kino! Mat er godt på Corner! Topcoat var fantastisk hos Nøden!