Helaften med Champions League-finale

Helaften med Champions League-finale

Det ble en helaften for fotballsupportere hos Nøden Pub, lørdag 28. mai. Allerede klokken 19 var mange gjester på plass til Champions League-finalen som startet nesten 40 minutt forsiktet. 

Klokken 23:30 var det klart at Real Madrid har vunnet Champions League sesongen 2021/2022. Liverpool ble slått 0-1 i finalen. 

Det var utrolig med gjester hos Nøden Pub. Det er lenge siden så mange supportere har vært samlet i Nordkapp. Det var 52 deltakere i tippekonkurransen. En rask kikk på listene, tyder på at ingen av deltakerne tippet sluttresultatet 0-1. (Skulle redaksjonen ha tolket skriften galt, vil det komme oppdatering på nyhets- og konkurransesiden) 

Andreas Ulvatne har vunnet sesongens tippekonkurranse. Premien vinneren får er tur til England. Det ble delt 2. plass mellom Andreas Børvik, Mathias Hansen og Ruben Alseth. 

Uteliv i Nordkapp, og Nordkapp Premier League Supporter´s gratulerer vinneren og takker alle for innsatsen sesongen 2021/2022. 

For en spennende sesong det har vært med opp- og nedturer for mange supportere! 

Et unikt tilbud 
Tilbudet fotballsupportere i Nordkapp får gjennom Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s, er unikt. Husk på det neste gang du prater fotball med supportere i andre deler av landet.