Godt supportermøte hos Corner

Godt supportermøte hos Corner

Radio Nordkapp har omtale av møtet supportere avholdt hos Corner, onsdag 31. august. 

Jill-Renate Einvik, styremedlem i Nordkapp Premier League Supporter´s, tror det blir fotball på pub i år i Nordkapp, til tross for høye priser for TV-abonnementene til Premier League og Champions League. 

Onsdag kveld var det medlemsmøte i Nordkapp Premier League Supporter´s der TV-saken ble diskutert. Både medlemmene og Uteliv i Nordkapp ønsker en løsning, trolig en løsning der supportere bidrar økonomisk til TV-avtalen. 

Det var 18 personer som deltok på møtet, et oppmøte Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s er fornøyde med. 

Det ble fremmet mange forslag til hvordan supportere kan bidra økonomisk slik fotballkamper blir vist offentlig i Honningsvåg. Det var forslag om alt fra Grasrotandelen, årskort og flere arrangement for supporterne. 

TV-avtale i Nordkapp vil denne sesongen koste cirka 200 000 kroner. Kostnadene har blitt så store at mange puber i Norge har fjernet fotball fra aktivitetslisten. 

Medlemsmøtet besluttet å stifte en forening med registrering i Brønnøysundregistrene. Medlemsmøtet ble gjort om til et stiftelsesmøte for å få fortgang i prosessen. Sittende styret ble enstemmig valgt inn som interimstyre til det første ordinære årsmøtet. Interimstyret skal gjøre det formelle arbeidet slik at organisasjonen får et organisasjonsnummer, og søke på midler som har forfall før årsmøtet. Interimstyret skal også innkalle til ordinært årsmøte.

Til Radio Nordkapp sier Jill-Renate Einvik at hun tror det blir fotball på pub i Nordkapp i år også, og at det var et veldig positivt møte hos Corner onsdag kveld.

(Illustrasjonsfoto)