Fullt hus på Champions League-finalen

Fullt hus på Champions League-finalen

Lørdag var det helaften hos Nøden Pub med lotteri, middag, årsmøte i Nordkapp Premier League Supporter´s, konkurransekamp, Champions League-finale og kåring av den beste tipperen i Nordkapp sesongen 2017/2018. 

Det var fullt hus hos fotballpuben og god stemning, selv om en del Liverpool-supportere var fortvilte da Real Madrid fikk et par av nettkjenningen. På konkurransekampen var det 21 deltakere og Karl-Roald Wahlgren var én av dem som gjettet sluttresultat. Real Madrid vant kampen mot Liverpool 3-1. 

I lotteriene var Raymond Elde én av dem som fikk premie. 

Årsmøtet i supporterklubben gikk unna raskt. Ordet effektivitet var det Nordkapp Premier League Supporter´s som oppfant. 

Bjørn Tore Walsø Hansen vant sesongens tippekonkurranse, og kan planlegge tur til England i løpet av sesongen 2018/2019. Vi gratulerer som Nordkapps beste tipper! Robert Nilsen vant valgfri forballdrakt som var 2. premie i konkurransekampene. 

Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s takker alle for en flott fotballsesong. Det har vært spennende på mange fronter de siste ni månedene. Styret i supporterklubben planlegger neste sesong som kun starter om noen måneder. 

Ha en god fotballferie fra Premier League-fotball!