Favorittene slo tilbake!

Favorittene slo tilbake!

Etter en noe sjokkerende forrige runde, der både Ulf og Hogne misset finalen, var de begge tilbake i praktslag til den sjette runden av Nødenquiz.

Første runde
Mange lag gjorde det godt i første runde, men ett lag gjorde det ekstra godt! Laget Hæ så lenge ut til å bli det første laget med alle rett på en runde, men bommet hårfint på det siste spørsmålet. Likevel toppet Hæ etter første runde med hele 15 poeng.

Andre runde
De gode prestasjonene i første runde ble fulgt opp av like gode prestasjoner i andre runde. Selv med 26 poeng var man ikke sikret en plass i finalen! Ulf og co var det eneste laget som var sikret finaleplass med hele 28 poeng. Back To Basic, De Ville bak fjellet og Rød Respons måtte ut i ekstraomgang. Etter fem ekstraspørsmål var det klart at Back To Basic og Rød Respons slo følge med Kystens Helter og Heltinner i finale.

Finalen
Alle lagene imponerte stort slik at finalen ble en thriller helt frem til siste spørsmål! Kystens og Heltinner visste at fønvinden kommer i fra sør og knep seieren foran Back To Basic på andreplass og Rød Respons på tredjeplass.

Neste runde er torsdag 30. mars

Vel møtt!

Se resultatene på vår quizside

(Foto: Quizvert Andreas Børvik)