
Corner anbefaler: Fiskegrateng a la Skarsvåg
Det blir noen knallanbefalinger fra oss til spisegjestene førstkommende torsdag og fredag fra klokken 13:00.
Torsdag får spisegjestene anbefalt saltkjøtt fra betjeningen, kroner 199,- Retten trenger ingen ytterligere introduksjon for gjestene.
Fredag byr vi på fiskegrateng a la Skarsvåg, oppskrift hentet fra boka forfatter Lill-Karin Sanna og fotograf Torunn Brånå har gitt ut. Vår første introduksjon til boka fikk vi under bryggefestivalen i Skarsvåg i sommer. Nå skal våre kokker lage fiskegrateng a la Skarsvåg. Lill-Karin Sanna blir hos Corner fra klokken 12:00 og selger/signerer bøler.
--Jeg ber gjestene legge merke til prisen. Kun 150 kroner for fiskegrateng a la Skarsvåg, sier Odd-Arne Nilsen.
Du er velkommen til Corner! Vi gleder oss til å lage Skarsvåg-mat hos Corner!