Castigar Al Cerdo ble cupmester!

Castigar Al Cerdo ble cupmester!

Etter en amputert quizsesong var det endelig klart for en cupfinale. Før cupfinalen mottok Back To Basic, hyllest og premiene for seriemesterskapet i 2021 og årets sesong.

Cupfinalen startet med kvartfinaler og allerede her ble det dramatisk da en av forhåndsfavorittene (Di Dærre) røk ut med knappest mulig margin. Lagleder Knut Utsi brukte resten av kvelden på å riste av seg skuffelsen og stabilisere væskeinntaket.

I semifinalen møttes fem lag og det var til slutt Castigar, Back To Basic og overraskelseslaget De Ville Bak Fjellet som tok seg videre til finalen.

Selve finalen går inn i historien som en av de tøffeste, og det tok hele 6-7 spørsmål før Back To Basic tok sitt første poeng. Men etter hvert kjempet de seg tilbake, og det ble til slutt en thriller mellom Hognes disipler og Castigar.

Med ett spørsmål igjen kunne Back To Basic avgjøre det, men feilet og Castigar benyttet muligheten og utlignet. Dermed ble det ekstraspørsmål for å avgjøre finalen. Her var Castigar sterkest og stakk avgårde med seieren.

Vi Gratulerer Castigar Al Cerdo som sesongens cupmester, og takker alle som har deltatt på årets sesong.

God sommer, vi ses til høsten!