Back To Basic tilbake i form!

Back To Basic tilbake i form!

Hogne og co tilbrakte store deler av fjorårssesongen i skyggen til Ulf Syversen og Kystens helter og heltinner, men i sesongens første runde var de tilbake i godt gammelt slag.

Det var cirka 65 deltakere på sesongens første runde og stemningen var som vanlig god. Mange av de faste lagene var på plass og blant annet Jarle hadde brukte sommeren godt og signert en del nye spillere, men dessverre for han så uteble resultatene i første runde. 

Etter 32 stilte spørsmål var det tydelig at mange ikke var kommet helt i quiz-modus, bortsett fra Back To Basic og Kystens helter og heltinner som begge kvalifiserte seg til finalen med hele 26 poeng. I finalen fikk de med seg Rød Respons.

Finalen
Finalen ble aldri spennende, til det var Back To Basic alt for overlegen. De rett og slett feide igjennom spørsmålene og tok en overlegen seier. Det ble mer spenning om andreplassen og vi måtte ha ekstraspørsmål for å skille lagene. Spørsmålet var hvor høy Nidarosdomen er? Kystens helter og heltinner kapret andreplassen med en meters margin og Ulf kunne puste lettet ut.

Velkommen til ny runde på torsdag! 

Se vår quizside for resultatene. 

(Arkivfoto)