Supporterklubben har plukket ut de første konkurransekampene

Supporterklubben har plukket ut de første konkurransekampene

Nordkapp Premier League Supporter´s har satt opp sesongens første konkurransekamper i en Premier League-sesong som starter til helgen. 

Jarle Pedersen, leder i Nordkapp Premier League Supporter´s, og Odd-Arne Nilsen, daglig leder i Uteliv i Nordkapp, gleder seg som barn til sesongen starter opp. Det blir tippekonkurranse også denne sesongen med de samme reglene som under konkurransen forrige sesong. Det var Andreas Børvik som var den beste tipperen sesongen 2019/2020. 

--Den største endringen, i alle fall i begynnelsen av sesongen, er at konkurransekampene er hos Corner. Det er koronapandemien, driften til Uteliv i Nordkapp og den nasjonale skjenkestoppen som er årsaken til dette. Vi har likevel lovet Liverpool- og Leeds-supporterne kamp hos Nøden Pub, så sesongen starter lørdag klokken 18:30 hos Nøden. Det sier Jarle Pedersen og Odd-Arne Nilsen. 

Vinneren av konkurransen får tur til England. Det kommer til å bli mange konkurransekamper. 

Pedersen og Nilsen håper av medlemmene slutter opp om konkurransen. Uteliv i Nordkapp bruker mye penger på fotballrettigheter og det er viktig at oppslutningen er god, ellers er det som å kaste penger ut av vinduet. 

--Husk at man kan se fotball uten å drikke alkohol. Kom, prat med kjentfolk, drikk brus og spis pizza, er forslaget fra Pedersen og Nilsen. 

På spørsmål hvem som vinner Premier League sesongen 2020/2021, er Pedersen og Nilsen uenige. Redaksjonen slår igjennom og sier Liverpool. 

Se konkurransereglene og oppsettet av kamper i september